levering

Normalt har du varene på postkontoret 2-3 dager fra vi har mottatt din bestilling. Postkontoret gir deg beskjed når pakken kan hentes. Ved betaling med visa, mastercard eller bankaxcept, samt ved forhåndsbetaling, vil du motta pakken direkte hjem i din postkasse, så sant pakken ikke er for stor til dette.

Du har to ukers frist til å hente pakken din på ditt nærmeste postkontor. Gjør du ikke det vil den bli returnert tilbake til oss. Dette er Postens reglementer. I tillegg, vil du bli fakturert for fraktkostnadene.

For noen varegrupper, og enkelte varer som befinner seg i eksternt lager, kan det være ca 1 ukes levering. F.eks mange av Casio-modellene, da vi ikke har mulighet til å ha alle modellene på lager til enhver tid. Om det haster å få varen, send oss gjerne en e-post til birgit@skarnesur.com for å forsikre deg om leveringstiden. 

For kapitalvarer som befinner seg i eksternt lager, f.eks. mange av klokkene fra Zeno-Watch Basel, kan vi ikke tilby oppkravspakke. Da vi må spesialbestille din ordre fra Sveits, eller i noen tilfeller andre land, er vi nødt til å få bekreftet ditt betalte beløp før vi bestiller. Enten via ditt betalingskort, eller betaling via nettbank. Benytter du betalingskort, vil det for enkelte varer være ca. 2-3 ukers levering fra utland. Benytter du betaling via nettbank (forhåndsbetaling) eller paypal vil det for samme vare bli ca 1 ukes levering.

 

Vi lover deg et trygt og sikkert kjøp, hvor du vil motta en orginal vare med orginal forpakning. Med alle klokker følger et sertifikat med 2 års garanti fra fabrikken, distributøren og-/eller Norges Urmakerforbund.

OBS! Velger du flat konvolutt må vi kanskje sende varen uten orginalemballasje. Vi ber om at du velger pakkesending for kikkerter og andre optiske varer, da disse kan bli skadet i en konvoluttsending. 

Betaling

Oppkrav
Hvis du har valgt oppkravsgebyr vil gebyret komme i tillegg til fakturabeløpet.
 
kunder på Svalbard

Posten har innført et eget gebyr på pakker som sendes til Svalbard. Av denne grunn blir hver bestilling belastet med dette gebyret som f.t. er kr 160,- .