TH. MARTHINSEN SØLVVAREFABRIKK

 

 Siden 1883 har design stått i fokus når vi utvikler produkter. Dette har gitt oss unike bruksgjenstander av høy kvalitet laget for å vare og elsket av generasjoner. I dag er vi tre søstre, 5. generasjon, som fører familie­arven videre etter vår tipp­oldefar,  olde­far, farfar og far. I tråd med egne visjoner og i kombinasjon med moderne formgivning og innovativ materialbruk bygger vi videre på vår lange og stolte designarv. Det er viktig for oss å bevare de håndverkene vi har, og er gode på i Norge. Ved å utvikle og ut­vide vårt sortiment er vi med på nettopp dette.


INTERIØR

 

Vi bærer alle en kjærlighet for hjemmet vårt. Th. Marthinsen har skapt produkter til hjemmet i over 135 år. Alle våre interiørprodukter er av ypperste kvalitet, laget for å være med deg livet ut. Hvert produkt bærer signatur av den tiden produktet er skapt i, de fleste har blitt store klassikere og passer like godt i et moderne hjem som den gang da de ble designet. Serien New Motion, Black Edition og lysestaken Aura er blant våre nyeste design.

Vårt produktspekter er stort og spenner seg fra klassiske kaffe- og teservise, tradisjonsrike og klassiske lysestaker i sølv til nye, moderne vaser i spennende materialkombinasjoner. Våre tilbehørsprodukter i keramikk er håndlaget av Sara Skotte og tilpasset våre bestikkdeler.

KLIKK HER FOR Å SE ALLE VÅRE PRODUKTER: TH|Marthinsen (thmarthinsen.no)