DAMEUR

Vi er offisiell norsk forhandler og service-sted for Festina. Velkommen!

Klokkemerket Festina ble etablert i 1902 i Sveits. Festina ble kjøpt opp av et spansk selskap i 1984, dette heter nå Festina Group. Festina Group er nå en internasjonal produsent av klokker med hovedkontor i Barcelona.

Festina klokker har alltid ligget i forkant innen teknologi og design, og tilbyr unike og eksklusive ur. Festina klokker har også satset på, og oppnådd et enormt salg av kronografer til en rimelig pris. 

Nøkkelen til suksess for Festina klokker er erfaring og kunnskap innen teknologisk innovasjon. Dette skaper klokker som gir valuta for pengene

Festina klokker produsert årlig for «Tour de France»

Festina er offisiell tidtager for sykkelrittet "Tour de France". De produserer en ny Festina klokke modell til hvert år, i serien Festina Chrono Bike. Det som alltid har vært kjennetegnet på Festina klokker i Chrono Bike, er de skarpe fargene på urskivene og detaljene hentet fra sykkeldeler. Festina lager klokker for andre sykkelritt også. For eksempel Festina Vuelta Espana og Festina Giro d´Italia. Disse klokke seriene blir ikke ikke markedsført i Norge.